HTML

Feelgood Inc.

Tele lett a törpöm azzal, hogy ebben az országban rinyálunk, panaszáradunk és negatívkodunk, még akkor is, ha nem kéne, mert ez az alap. Íme 100+ ok arra, hogy lehetne jobb dolgunk is...

Friss topikok

2013.06.29. 14:22 pinknyúl

Aztán isten megteremtette a kutyát...

Ha már az előző posztban a barátokról volt szó...

Oké, legyünk korrektek: az előző posztban egész konkrétan egy nembarátról volt szó, aki a kedves és szupercuki lényével sikeresen kiütött pár napra. Hiába minden, úgy éreztem kell néhány nap, amikor összepuzzle-özöm a lelkem, és újra kinő a radarom a kedves dolgokra, mint amilyen ő, Lucy.

lucy_smileNYw.jpg

Nem vagyok rá büszke, hogy mostanáig tartott, és hogy így elhanyagoltalak benneteket "feelgood"-ilag, de feltett szándékom ma mindezt pótolni. Ma elsőként megint a kutyás vonalon haladunk majd, mert egyrészt épp tegnap volt szerencsém interjúzni a mai magyar közösségi média egyik legmenőbb vizslájával, Deménnyel, és mert amúgy is, kutyás vagyok. Na ez van.

Szerintem nem fogjátok megbánni, ha megnézitek a videót. Pár kedves gondolat (ismét angolul) arról a barátról, aki ott van, legyél akármilyen is. És ezért az érzésért már megérte ma felkelni.

Íme:

Szólj hozzá!

Címkék: humor videó kutya szeretet


A bejegyzés trackback címe:

https://feelgoodinc.blog.hu/api/trackback/id/tr585383443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása