HTML

Feelgood Inc.

Tele lett a törpöm azzal, hogy ebben az országban rinyálunk, panaszáradunk és negatívkodunk, még akkor is, ha nem kéne, mert ez az alap. Íme 100+ ok arra, hogy lehetne jobb dolgunk is...

Friss topikok

2013.08.06. 17:52 pinknyúl

Könnyfakasztó videó Schoeptől Johnnak

"Apának sok-sok szeretettel..."

Screen Shot 2013-08-06 at 5.51.18 PM.png
Valahogy így kezdődik az a videó, amit a múlt hónapban elhunyt Schoep nevében készítettek rajongói gazdájának John Ungernek. Valahogy így... Azért írom ezt, mert azóta nem mertem megnézni, amikor először néztem, akkor pedig már az első pár kép és dallam után homályos volt a szemem a könnyektől.

Meg szeretném osztani veletek és nem csak azért, hogy akkor ezen a szép nyári délutánon ti is bőgjetek egy jót, hanem azért, mert jó érzéssel tölt el, hogy valaki feltétlen, gondoskodó szeretete egy állat, egy kutya iránt, ilyen megható és őszinte gesztusokat generál teljesen ismeretlenekben is.

Amikor múlt hónapban Schoep meghalt, nem csak John gyászolta meg, hanem sok száz, ezer, sőt megkockáztatom tízezer ember is, akik az életük részévé fogadták a párost akkor, amikor lájkolták az oldalukat.

No, de elég belőlem, jöjjön az ominózus videó:

Szólj hozzá!

Címkék: videó kutya emlék szeretet hűség schoep


A bejegyzés trackback címe:

https://feelgoodinc.blog.hu/api/trackback/id/tr875447897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása