HTML

Feelgood Inc.

Tele lett a törpöm azzal, hogy ebben az országban rinyálunk, panaszáradunk és negatívkodunk, még akkor is, ha nem kéne, mert ez az alap. Íme 100+ ok arra, hogy lehetne jobb dolgunk is...

Friss topikok

2013.07.28. 21:05 pinknyúl

Medvével szállt szembe a yorki

Jajh, ha lenne annyi ujjam, ahányszor hallottam már, hogy nem a méret a lényeg...

És akármilyen hihetetlen, az élet mindannyiszor bebizonyítja, hogy ez tényleg így van. Jó, nyilván nem arról a méretről lesz szó, de még így is érdemes maradnotok, mert becsszóra újabb szívderítő történettel gazdagodtok majd.

Screen Shot 2013-07-28 at 9.03.39 PM.png
KicsiJoe tévésztár lett

Szóval, adva van Joe. Hat éves és két és fél kilós. Helyre kis yorkshire terrier, amolyan igazi padlócirkáló, már ami a kistermetű kutyák vérmérsékletét illeti. Szóval kicsit hirtelen haragú. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tény, hogy amikor a héten az otthonukba, mit otthonukba, a területére betévedt egy alig 45 kilós medvegyerek, azonnal akcióba lendült.

A gazdi, aki eközben egy belső szobában telefonált, arra lett figyelmes, hogy kedvence az átlagosnál valamivel agresszívebben ugat. Amikor kiment, még látta kiiszkolni Mackót a málnásból, aki a nyitva felejtett ajtón át érkezett némi élelemben reménykedve.

Hogy egész pontosak legyünk, volt mersze rábukni Joe kajástálkájára, márpedig Joe tálkáját senki sem érintheti büntetlenül ugye. A CBS még egy cuki kis videót is készített az érintettekkel, amit megnézhettek itt.

(a gazdinak egyébként nehéz hete volt ez az elmúlt, nem elég hogy autóbalesete volt, de még medvéje is...)

Szólj hozzá!

Címkék: videó kutya állat medve hős


A bejegyzés trackback címe:

https://feelgoodinc.blog.hu/api/trackback/id/tr265430349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása