HTML

Feelgood Inc.

Tele lett a törpöm azzal, hogy ebben az országban rinyálunk, panaszáradunk és negatívkodunk, még akkor is, ha nem kéne, mert ez az alap. Íme 100+ ok arra, hogy lehetne jobb dolgunk is...

Friss topikok

2013.07.12. 17:31 pinknyúl

A szeretet ereje

Napi húbazze, visszaadtad a hitem az emberekben sztorim a változatosság kedvéért amerikai és még csak véletlenül sem állatos.

Adva vagyon egy lányzó, név szerint Rachael Simmons, aki hiszem, teljesen átlagos és teljesen átlagos életet is élt egészen tegnapig, amikor is egy baleset miatt egy csapásra világhírűvé nem vált. No, persze, a világhír is relatív, mert a magyar média annyira nem kapta fel, cserébe a Huffpost Good News részlegére azért befért.

Szóval. A történet Adam Simmonsszal kezdődik, az apával. Azért vele, mert azon a szép csütörtöki délutánon ő volt az, aki gondolt egyet, hogy megbütyköli alig pár tonnás, (a mindentudó wikipédia szerint közel 2 tonnás) Jeep Liberty SUV-ját. Nem mintha a sztori szempontjából bármennyire lényeges lenne, de a verdán a fék köhögött, azért feküdt alá a papa.

Néhány perccel később már csak az ordítását lehetett hallani, az alátámasztás ugyanis elengedett, és a pehelysúlyú két tonnás verda pedig Adam-en landolt. Ekkor ért oda a halálra vált Rachael, aki annyit látott, hogy apja az autó alól üvöltözik és első ijedtében nem tett mást, mint felemelte a terepjárót, hogy apja kievickélhessen alóla.

Ezután orvost hívtak és kórházba mentek, ahol kiderült, az ijedtséget és pár zúzódást leszámítva Adamnek kutya baja. Még csontja se tört, míg lánya meghúzta a hátát.

Oké, ismerjük el, ahogy azt az orvosok is megtették: az apa élete nem volt közvetlen életveszélyben, gond akkor lett volna, ha órákra a kocsi alatt ragad, mert a rá nehezedő súly akkor már akadályozta volna a vér megfelelő áramlását.

De akkor is: itt ez az épphogy már nem kamasz lányzó (egyébként 22), aki látva, hogy apja bajban van hirtelen ötlettől - és persze adrenalintól vezérelve - megemelt egy 2 tonnás autót. Ő se hitte volna, hogy képes erre. Senki sem. És mégis. Akkor, amikor kellett. Ahogy bárki képes lenne hasonló kunsztra a szeretteiért...

Szerintem ennél jobb hír nem is kell egy olyan napra, amikor megtudod, hogy a céget, ahol dolgozol hamarost eladják....

Szóval cheer up.

Szólj hozzá!

Címkék: segítség videó apa szeretet adrenalin


A bejegyzés trackback címe:

https://feelgoodinc.blog.hu/api/trackback/id/tr745402177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása