HTML

Feelgood Inc.

Tele lett a törpöm azzal, hogy ebben az országban rinyálunk, panaszáradunk és negatívkodunk, még akkor is, ha nem kéne, mert ez az alap. Íme 100+ ok arra, hogy lehetne jobb dolgunk is...

Friss topikok

2013.06.21. 10:49 pinknyúl

A dolgokat meg lehet javítani...

Hogy reagálunk, amikor egy nehéz nap után hazaérve, dögmelegben, amikor csak a hűtőre és egy hideg italra várunk, a házunk falából egy pickup áll ki? Csak tippelek, de szerintem az nem kifejezés, hogy borzasztó idegesek lennénk.

Ehhez képest a Georgiában élő George Williams mosolyogva nyugtázta a rombolást és csak annyit tett hozzá, amikor kiderült, hogy egy 2 éves sofőr pusztította le a házát (ahol egyébként 30 éve semmilyen katasztrófa nem pusztított), hogy örül, hogy a gyereknek nincs baja. "Az a lényeg, hogy senki sem sérült meg. A dolgokat meg lehet javítani, de az embereket nem feltétlenül."

A mondata feelgood-díjat ér ezen a ropogósra sülős pénteki délelőttön. Köszönjük neki. 

Szólj hozzá!

Címkék: videó szívmelengetés


A bejegyzés trackback címe:

https://feelgoodinc.blog.hu/api/trackback/id/tr625371858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása